Smart-korjausten edut

Nopeus

Aamulla tuotu auto voidaan yleensä hakea iltapäivällä pois – ei turhaa seisonta-aikaa. Osa korjauksista voidaan tehdä jopa odottaessa. Korjaukseen auton voi tavallisesti tuoda muutaman päivän sisällä ajanvarauksesta.

 

Edullisuus

Korjaamme vain vauriokohdan – työmäärämme on kilpailijoitamme pienempi, joka taas näkyy korjaushinnoittelussamme. Lopullisen hinnan annamme nähtyämme vaurion – asiakas tietää aina ennen korjausta, paljonko korjaus tulee maksamaan.

 

Ekologisuus

Vaurioitunutta osaa ei korjaustemme ansiosta heitetä pois – varsinkin muovit ja tuulilasit ovat suuri ympäristöhaitta. Käytämme maalikorjauksissamme vesiohenteisia maaleja, jolloin haitallisia liuotinhyöryjä ei pääse ilmaan. Koska korjaamme vain vauriokohteen, käytämme minimaalisen määrän maalia – usein vain n. 4 – 10 grammaa – perinteiset maalaamot käyttävät jopa kymmenkertaisen määrän maalia saman lopputuloksen saavuttamiseksi.

 

Laatu

Korjaajamme ovat ammattitaitoisia ja kokeneita sekä käyttävät vain korkealaatuisia korjausmateriaaleja, minkä takia voimme taata korjaustöiden tasaisen ja korkean laadun. Annamme korjaustyölle vuoden takuun.

Ei bonusten menetystä

Monesti korjauksemme on halvempi kuin vakuutuksen omavastuuosuus, näin palveluitamme käyttämällä säästyy bonusten menetyksiltä, joten edullisen korjaushinnan lisäksi voit säästää tuntuvasti myös vakuutusmaksuissa.

 

Vahinkotarkastukset

Hoidamme yhteydet vakuutusyhtiöihin puolestanne.

 

Huomaamattomuus

Korjaamme vain vauriokohdan – korjaus häivytetään ympäristöön, näin se ei erotu sävy / kiilto tms. eroina. Vanhennamme tarvittaessa uuden korjauksen muun pinnan näköiseksi.

 

Osaa ei irroteta

Pystymme yleensä korjaamaan vaurioituneen kohdan irrottamatta koko osaa. Näin vältytään osan uudelleen kiinnitykseen liittyviltä korroosio- ja sivuääniriskeiltä.